Despre mine

DESPRE MINE

crez

CREZUL

Eu sunt absolut convins de faptul ca o mare parte dintre conflictele care sufoca astazi sistemul de justitie din Romania isi pot gasi rezolvarea mai repede, mai ieftin si intr-un mod care sa satisfaca toate partile implicate in acel conflict. Cea mai buna metoda de rezolvare a conflictelor este medierea.

medierea

MEDIEREA

Am decis sa fiu mediator pentru a imi pune abilitatile de negociator si experienta in lucrul cu oamenii la dispozitia celor care doresc sa isi rezolve conflictele pe cale amiabila.

negociere

NEGOCIEREA

Negocierea a fost si este o parte importanta din cariera mea. Am participat la foarte multe negocieri: cu potentialii investitori straini la DACIA, cu parteneri de afaceri, clienti sau furnizori, cu colegi de serviciu sau cu persoane care aveau/erau in conflict cu organizatiile in care am lucrat.
Domeniile in care am experienta ca negociator sunt: proiecte de investitii, tranzactii comerciale, conflicte si litigii de munca, tranzactii legate de drepturi de autor.

experienta

EXPERIENTA PROFESIONALA

Incepand cu anul 1995 am lucrat la Automobile Dacia, Mairon Galati si NCH Advisors, unde am ocupat functii de conducere pe mai multe trepte. Am lucrat cu oamenii tot timpul, preocupandu-ma sa le dezvolt abilitatile si sa le inteleg aspiratiile.

studii

STUDII

Sint licentiat al facultatii I.M.S.T. a Politehnicii din Bucuresti (specializarea ingineria sistemelor de productie), am facut studii de master la Politehnica (specializarea „strategii manageriale”), studii postuniversitare la Université d’Auvergne si am absolvit cu distinctia „summa cum laudae” programul MBA romano – canadian, organizat de ASE si University of Ottawa.